SIEMENS LGB 21 130 A27

Marka
Stok Kodu
FJQSVYZ5
Ürün Paylaş :



MARKASI SIEMENS
BRÜLÖR KULLANIM KAPASİTESİ  KÜÇÜK VE ORTA KAPASİTELİ , DÜŞÜK VEYA NOMİNAL HAVA HACİMLİ.
ÇALIŞMA TİPİ TEK VEYA İKİ KADEMELİ
ÖZELLİKLERİ 220V SERVOMOTOR KONTROLSÜZ TSA MAX:3SN
 
 Tek kademeli veya 2 kademeli gaz brülörlerinin veya küçük ila orta güce sahip (tipik olarak 350 kW'a kadar), fanlı veya fansız, çalışma şekli aralıklı olan gaz brülörlerinin/sıvı yakıt brülörlerinin denetlenmesi için brülör kontrolleri.

 

Uygulama

 Tek kademeli veya 2 kademeli gaz brülörlerinin veya çalışma şekli aralıklı olan gaz brülörlerinin/sıvı yakıt brülörlerinin işletime alma ve denetleme görevini LGB'ler üstlenir. Alev gözleme otomatın tipine göre gaz üflemeli brülörler/sıvı yakıt üflemeli brülörler için iyonizasyon çubuğu, QRC1 mavi alev dedektörü veya QRA UV alev dedektörü (ilave cihaz AGQ1...A27 ile) yardımıyla gerçekleşir.

LGB'ler ilgili adaptörlerle LFI7, LFM1 otomatlarının yerini alır (bkz. Sipariş bilgileri altında Yedek modeller).

  • -  EN 676 uyarınca gaz biçiminde yakıtlar için üflemeli otomatik brülörler

  • -  EN 298 uyarınca gaz brülörleri için brülör kontrolleri

  • -  EN 230: 1991-05 uyarınca sıvı yakıt brülörleri için brülör kontrolleri

  • -  şük gerilim algılaması

  • -  Başlatma ve işletim esnasında hava basıncı anahtarının fonksiyon kontrolü ile hava basıncı denetimi

page1image1650673712

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
SIEMENS LGB 21 130 A27 Tek kademeli veya 2 kademeli gaz brülörlerinin veya küçük ila orta güce sahip (tipik olarak 350 kW'a kadar), fanlı veya fansız, çalışma şekli aralıklı olan gaz brülörlerinin/sıvı yakıt brülörlerinin denetlenmesi için brülör kontrolleri. Uygulama Tek kademeli veya 2 kademeli gaz brülörlerinin veya çalışma şekli aralıklı olan gaz brülörlerinin/sıvı yakıt brülörlerinin işletime alma ve denetleme görevini LGB'ler üstlenir. Alev gözleme otomatın tipine göre gaz üflemeli brülörler/sıvı yakıt üflemeli brülörler için iyonizasyon çubuğu, QRC1 mavi alev dedektörü veya QRA UV alev dedektörü (ilave cihaz AGQ1...A27 ile) yardımıyla gerçekleşir. FJQSVYZ5
SIEMENS LGB 21 130 A27

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.